Culemborg

Ontdek Culemborg

Natuur in de buurt, stad om de hoek. Het hart van Culemborg is schitterend en de omgeving is al net zo mooi. Je woont avontuurlijk nabij de Lek. De Uiterwaarden liggen aan je voeten. Met een half uurtje ben je op de Utrechtse Heuvelrug. En ook praktisch: de stad ligt om de hoek!

Welkom in Parijsch

ParkHouses is een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd in de levendige wijk Parijsch in Culemborg. Deze wijk is volop in ontwikkeling. Het is niet een dertien in een dozijn nieuwbouwwijk. Parijsch is écht anders dan de massa. De wijk bestaat uit diverse afzonderlijke buurtjes met ieder hun eigen karakter. 

 

Parijsch Atelier Culemborg

Genoeg te beleven!

Af is de wijk nog niet. Maar alles wat je dagelijks nodig hebt, staat al voor je klaar. De komende jaren ontpopt de wijk zich nóg verder tot een plek die past bij jouw manier van leven. Met volop ruimte voor nieuwe initiatieven en bijzondere wensen. Jong, oud, buitenmens, restaurantliefhebber of sportieveling? Er is genoeg te beleven!

Culemborg uiterwaarden

Ideaal gelegen, veel te doen

Culemborg is ideaal gelegen in het hart van Nederland. Pak de trein of ga er met de auto eens op uit. Parijsch is zo centraal gelegen, alles is dichtbij! Het ligt centraal en is makkelijk te bereiken. Of je nou met de auto komt of met het openbaar vervoer. Omringd door de A2, A12 en A15. Er is een eigen treinstation. Dus je zit in mum van tijd in de grote steden in de buurt: hartje Utrecht en Den Bosch zijn ongeveer 20 minuten verderop.