Persoonlijke aandacht

Een designwoning kopen met zoveel mogelijkheden. Dat vraagt om goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Daar zorgen we bij Heijmans voor! Op persoonlijke en kundige wijze helpen we jou om de behoefte achter je wens in kaart te brengen. Zo kom je tot een optimum.

Wat is voor jou belangrijk in het dagelijks leven? Hoe gebruik je je huis? Waar hecht je veel waarde aan en wat werkt er in de huidige woning naar wens en wat niet? De input die hieruit rolt, zijn voor onze persoonlijke adviseurs aanknopingspunten om tot een onderscheidend huis te komen. Een uniek thuis!

Parijsch het atelier informatiecentrum

Dat meedenken gaat echt heel ver: van grove bouwkundige zaken tot aan de stopcontacten en de plek waar wifi nodig is. Natuurlijk komt ook die lang gedroomde inloopkast aan bod en kijken we waar gekookt, gelounged en gegeten wordt. Dat doen we uiteraard altijd in samenspel met de leveranciers van badkamers en keukens en indien gewenst ook met jouw eigen binnenhuisarchitect of interieurdesigner. Dat dit huis straks past als een maatpak, vinden wij het allerbelangrijkste.